dimecres, 9 d’abril del 2014

TUTORIAL ROSA DE SANT JORDI


El proper dia 23 d'abril s'ompliran els carrers i les cases de roses i de llibres, perquè Sant Jordi és una festa que a casa nostre celebrem amb molta passió. 
És una festa que m'encanta, i que per mica que puc m'escapo i vaig a veure llibres i contes, principalment contes infantils, i des de fa un temps, llibres de ganxet i d'altes crafts. 
Així que perquè aquesta festa també tingui un aire craft, handmade que millor que fes-se les pròpies roses.
El tutorial que avui us porto és molt i molt senzill, ideal per aquelles persones que esteu començant a fer ganxet o simplement per aquelles que teniu ganes de fer un projecte fàcil. Un tutorial que fa un temps vaig trobar a un blog en anglès que es diu Pink Milk i avui el porto traduït.

El próximo día 23 de abril se llenaran las calles y las casas de rosas y de libros, porque Sant Jordi es una fiesta que en nuestra casa celebramos con mucha pasión. 
Es una fiesta que me encanta, y por poco que pueda me escapo y voy a ver libros y cuentos, principalmente cuentos infantiles y, desde hace un tiempo, libros de ganchillo y otros crafts.
Así que para que esta tenga un aire craft y handmade, que mejor que hacerse una misma las rosas.
El tutorial que hoy traigo es muy y muy sencillo, ideal para esas personas que estáis empezando con el ganchillo o simplemente para aquellas que tengáis ganas de hacer un proyecto fácil. Un tutorial que hace un tiempo encontré en un blog en inglés que se llama Pink Milk y hoy os lo llego traducido.





Teixir 20 cadenetes. Tejer 20 cadenetas.






Teixir una cadeneta per començar el següent nivell y 20 punts baixos.
Tejer una cadeneta para subir la siguiente ronda y 20 puntos bajos.




  

Teixir 3 cadenetas per començar la següent volta. 
Tejer 3 cadenetas para empezar la siguiente pasada.















 
Teixir 2 punts per cada punt baix de la volta anterior. Cargolar la tira i amb el fil sobrant i una agulla de llana cosir-ho
Tejer 2 puntos altos por cada punto bajo de la vuelta anterior. Enrollar la tira y con el hilo restante y una aguja de lana coserlo.






Així que a provar amb diferents colors i en diferents aplicacions com fermalls, xapes, botons... 
Así que a probar con distintos colores y en diferentes aplicaciones como broches, chapas, botones...





Núria ^_^

8 comentaris:

  1. Súper mono. Si fas unes ones a la cinta de punts, també queda bé, semblen pètals... Petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa!! Sí... amb les ones queden encara més espectaculars però volia fer un total debutants..jejejeje! petonàs!!!

      Elimina
    2. Bon dia Nüria, et felicito per el blog teu pq m'encanta com ho expliques de be.
      Jo soc una "novata" del trapillo i tmb tinc intenció de fer quelcom amb ganxet.
      La meva mare tenia mans de plata amb cosir i amb fer ganxet.Tinc la típica colcha de matrioni, feta per ella q és una meravella, tmb feia molts "tapetes" de taula i eran preciosos perquè tenia una forma de treballar molt seguit i a la vegada fi ( no se si m'entens que vull dir ).
      Jo tenia lleugerament el record dels punts bàsics de ganxet i al fixar-me un bon dia ( fa poc ) en com es feia les labors de trapillo, vaig tenir ganes de començar a fer alguna coseta i ara estic força enganxada....
      M'ha fet molta gracia veure que coincidim amb algunes coses: m''encantan les flors, tinc moltes llibretas que he comprat de forma compulsiva pq m'agradan molt, son aquellas que les tapes son dures i amb dibuixos diversos: flors,estampats varis,fotos vintage,etc..
      Be, lo del sofà.......bufff...ja es massa,m'encanta estirar-me i llegir,i ara utimament mirant la tira de tutorials i blogs de la meva afició per aprendre tot el que pugui i anar fen coses.
      Be Núria, crec q m'he passat am l'escrit......
      Repeteixo, moltes felicitats per tot el que fas com ho fas.Espero seguirte.
      Salutacions.
      M.Teresa.

      Elimina
    3. M. Teresa! M'encanta que t'hagis passejat pel blog i que t'agardi!!! Genial que recuperis una labor que a casa teva han practicat durant tant de temps i, segurament, viscut amb molta passió, perquè no sé que té però el ganxet enganxa i et fa sentir creatiu i molt satiset; així que, endavant amb les primers passos del trapillo. Ja els hi hauria agradat a les nostres àvies quan eren petites i els ensenyaven els diferents punts poder-ho fer amb un agulla tan gran!!!
      Qualsevol dubte, ja saps!

      Elimina
  2. Uau! Fa un anyet em van regalar per Sant Jordi una rosa de ganxet com aquesta i porto des de llavors buscant un tutorial per fer-la clavada, i no hi havia manera! M'has alegrat el dia!
    Una pregunta, les fulles com les has fet? Xulíssimes! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina Il·lusió Marta que hagis pogut trobar com fer la rosa!! A mi també em passa, quan trobo com fer algun projecte és com veure la llum!!! Per fer les fulles, saps seguir un diagrama/esquema? tens pinterest??? al meu compte hi tinc alguns diagrames, pots fer-hi el tafaner!! ^_^

      Elimina
  3. Bona nit,

    Em dic Marta Niubò Massé, a mi m'agrada molt, si no és una de les meves passions, fer mitja i ganxet.

    Estic buscant el llenguatge o lèxic de mon de la mitja i del ganxet en català. (jo sé el llenguatge o lèxic en francès. Sempre he seguit les instruccions en francès) i acabo de descobrir el vostre blog on hi ha tutorials en català. Seria, molta gosaria, demanar o si em pogués enviar el lèxic en català?


    El meu e-mail és: manimadef@yahoo.es


    Gràcies de tot cor,
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta. Quan parles del lèxic et refereixes als noms dels punts del ganxet?

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips