dimecres, 28 de maig del 2014

SAMARRETES D'ESTIU




Avui us porto un post una mica diferent, habitualment comparteixo tutorials i patrons, i intento mostrar projectes que m'inspiren o que crec que us poden agradar. Però aquesta vegada m'he animat a mostrar-vos unes petites joies de ganxet que he teixit fa uns dies.I direu, i per què aquest canvi? Ala!!!!ja no hi haurà més tutorials? No us preocupeu, m'encanta compartir projectes que m'han enganxat o idees originals sobre el ganxet i algun que altre craft. Això no canviarà, sinó que l'altre dia parlant amb la Paula, una de les companyes pirates i veterana bloggera, em vaig adonar que mostrar una mica més sobre mi, sobre els meus gustos, sobre com visc el ganxet... podia permetre comprendre millor qui hi ha darrere de NUS&FILS, d'aquest blog, d'aquest projecte! I què carai, perquè, en definitiva, em ve de gust!!  
Hoy os traigo un post un poco distinto, habitualmente comparto tutoriales y patrones, e intento mostrar proyectos que me he han inspirado o que creo que os pueden gustar. Pero esta vez me he animado a mostraros unas pequeñas joyas de ganchillo que he tejido hace unos días. Y me diréis, ¿y porque este cambio? ¡Ala! ¿Ya no habrá más tutoriales? No os preocupéis, me encanta compartir proyectos o ideas originales sobre el ganchillo y algún que otro craft. Esto no va a cambiar, sino que el otro día hablando con Paula, una de las compañeras piratas y veterana bloggera, me di cuenta que a lo mejor mostrar más sobre mi, sobre mis gustos, sobre como vivo el ganchillo...podría permitir entender mejor quién hay detrás de NUS&FILS, de este blog, de este proyecto! Y qué carai, porqué, en difinitiva, me apetecía!!




Habitualment, si puc, teixeixo alguna peça de llana, però al final aquest hivern no he pogut, i mira que tinc un munt de patrons guardats. Així que tenia unes ganes boges d'una peça de roba. Guardo nostàlgia sobre els jerseis, perquè la meva àvia molts hiverns me'n teixia i moltes de les vegades conjuntament amb la meva mare, sempre però, de mitja. De fet cap de les dues sap fer ganxet! Què curiós sempre veient agulles per casa i jo va hi m'aficiono al ganxo!!

Habitualmente, si puedo, tejo alguna pieza de lana, pero al final este invierno no he podido, y mira que tengo un montón de patrones guardados. Así que tenía unas ganas locas de una pieza de ropa. Guardo nostalgia sobre los jerséis. porqué mi abuela muchos inviernos me los tejía y muchos de las veces conjuntamente con mi madre, siempre de media. ¡De hecho ninguna de las dos sabe hacer ganchillo! ¡Qué curioso siempre viendo agujas por casa y va y me aficiono a la aguja de gancho!!








Així que vaig aprofitar les vacances de setmana santa per enganxar el cul al sofà i l'agulla a la mà per teixir-me la samarreta groga. Encara que sigui difícil de creure entre les mostres, els tallers i l'elaboració d'instruccions no em queda massa temps per dedicar-me un projecte de manera personal. La majoria de les coses que teixeixo són mostres, encàrrecs o regals, i queden apuntades en la super llista de COSES QUE TAMBÉ VULL PER A MI. Com us podeu imaginar és interminable, perquè com ja sabeu sóc un super fan del pinsterest i des que aquest ha entrat a la meva vida comprenc molt millor aquella expressió "culo veo, culo quiero"!! jajajajaja!

Así que aproveché las vacaciones de esta semana santa para enganchar el culo en el sofá y la aguja en la mano para tejer la camiseta amarilla. Aunque sea difícil de creer entre las muestras, los talleres y la elaboración de instrucciones no me queda demasiado tiempo para dedicarme un proyecto de manera personal. La mayoría de las cosas que tejo son muestras, regalos o encargos, que quedan apuntados en la súper lista de COSAS QUE TAMBIÉN QUIERO PARA MI. Como podéis imaginaros es interminable, porque ya sabéis soy súper fan del pinterest y des del momento que entró en mi vida entiendo mucho mejor la expresión "culo veo, culo quiero"!!! jajajajajaja!




La samarreta de ganxet amb floretes és un dels tallers que fem a La Cantatrice, i molt possiblement serà un futur kit "fes-t'ho tu mateix".   Quan la vaig tenir acabada sabia que hauria de buscar un foradet fos com fos perquè era l'excusa ideal per avançar amb la costura. 

La camiseta de ganchillo con flores es uno de los talleres que hacemos en La Cantatrice, y muy posiblemente será un futuro kit "háztelo tu mismo". Cuando lo vi terminada sabía que tendría que encontrar un agujero porque así tendría la escusa perfecta para avanzar con la costura.








La groga ha estat l'excusa per acabar un cono de cotó que feia temps tenia, tipa de veure'l em vaig animar a teixir sense pensar que me'n faltaria! Això ja passa... i més si es material és de segona vida. Les mànigues i la goma del final estan teixides amb un fil una mica més gruixut que tenia per casa!! Objectiu aconseguit: gastar fils que ronden pel taller!!!  

La amarilla ha sido la escusa para terminar un cono de algodón que hacía tiempo que tenía, harta de verlo me animé, por fin, a tejer sin pensar que me faltaría material! Esto a veces pasa.. y sobretodo si el material tiene una segunda vida. Las mangas y el elástico del final están tejidos con un hilo más gordo que también tenía por casa!! Objetivo cumplido: gastar hilos que rondan por el taller!!


Núria ^_^

14 comentaris:

  1. brutals!! impressionants!!!! m'encanten!!! i visca conèixer més a la Núria que hi ha darrera de Nus&Fils, visca!!!! I tota la raó del món, jo també tinc una llista de coses pendents a fer per mi i que ja he regalat!! jajaja som un cas!!! jijijii

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies bonica!!! Cada dia es més llarga la llista... la part positiva és que mai ens aborrirem!!jijjijijijijiji

      Elimina
  2. Molt xulo Núria, m'encanta conèixe't més!!!! (intentare un dia conèixe't en persona...segur. De moment segueix que ja saps que et segueixo!!!!

    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna!!! Si que seria guay desvirtualitzar-se..... en algun d'aquests festival de crafts o fires... seria una bona escena!! ^_^

      Elimina
  3. Tu fes cas a la Paula que sempre te raó ;-)
    M'agraden totes les samarretes! De fet estic fent una com la teva que la vaig veure a la Cantatrice i, clar, culo veo culo quiero...Espero acabar-la per l'estiu!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bonica gràcies!!! Sí, la Paula és molt savia... sort que la tinc aprop!!! Què guay que t'estiguis fent la samarreta... comparteix el resultat m'encantaria veure-la!!!!!!

      Elimina
  4. genial, samarretes genials, blog genial i tu encara més genial!!! guapa :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guapa!!! Gràcies.... ja veuràs que xula que estaràs aquest estiu amb la teva!! Dissabte porta el turbo que l'has d'acabar (la part del ganxet) !!!! ^_^

      Elimina
  5. Núria ;) Les samarretes són genials i tu estàs reboniiica! Petonas petardi!
    Berta♡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guapa!!! Moltes gràcies... a falta de model, em toca fer pràctiques amb la nova camara, però el resultat és força bo, semblen professionals com les del vostre fotògraf!!jijjijiji Que guay que m'hagis deixat un comentari!!

      Elimina
  6. Núria!!! m'encanten les dues peces!!! tinc pendent de venir a fer un taller a la Cantatrice!!! els dones tu? que guai els dos jerseis! M'ha fet molta gràcia que coïncidim al taller de la Jackie Rueda! ; - ) Així que ens veiem per allà! una abraçada! fas coses precioses. Montse lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
  7. Montse!! Gràcies! Avui ja he llegit la segona classe de Superestar..aix! espero que amb la part pràctica m'enteri millor..jajajajaja! Jo que anava tan cofoia amb la meva camara compacta-reflex.. i ara no sé si serà prou pepinaca!!! Segur que ens veiem pel fòrum o per la tenda!!!! ^_^

    ResponElimina
  8. Me gustan este tipo de prendas, más las que llevan tela la mitad cuerpo, pudorosilla que es una ;-), te sigo gracias a nuestro grupo de flickr, ¡encantada de conocerte! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que lindas fotos estoy viendo por el grupo de flickr, verdad? y que envidia..ojalá pueda mejorar las mías! Gracias por comentar en mi blog... me paso a hecharle un vistazo al tuyo!!! ^_^ Igualmente.. encantada de conocerte!!!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips