divendres, 23 de maig de 2014


Ja som aquí deu nou amb el recull dels últims 4 grannys. Estava repassant els patrons, les fotos, fent el muntatge de les imatges i m'he adonat que aquesta vegada he teixit els 4 grannys amb una gamma de colors molt similar. Així que he posat la paraula "paleta colores" al Pinterest i m'ha inspirat per fer una paleta per aquesta entrega. Què us sembla? No us passa que la combinació de colors és una part difícil d'escollir quan comenceu un projecte de ganxet?  Potser hauré de començar a elaborar paletes de colors perquè així va molt bé per veure les combinacions. M'ho apunto com a nova eina. 
 

Ya estamos aquí de nuevo con la recopilación de los últimos 4 grannys. Estaba repasando los patrones, las fotos, haciendo el montage de la imagenes y me dado cuenta que esta vez he tejido 4 grannys con una gama de colores muy similares. Así que he puesto la palabra "paleta colores" en el pinterest y me inspirado para hacer una paleta para esta entrega. ¿Qué os parece? ¿No os pasa que la combinación de colores es una parte difícil de escoger cuando empezáis un proyecto de ganchillo? A lo mejor tendré que empezar a elaborar paletas porque visto así ayuda bastante para ver la combinaciones. Me lo apunto como herramienta.^_^ 


El primer granny és, principalment, una combinació de punts alts i cadenetes, però si us adoneu, en la part encerclada hi ha un punt baix amb una ratlla vermella; aquesta indica que el punt s'ha de fer agafant les dues rondes anteriors de cadenetes i passar entremig dels dos punts alts inicials. 
El primer granny es, principalmente, una combinación de puntos altos y cadenetas, pero si os dais cuenta en la parte señalada hay un punto bajo con una ralla roja; esta indica que el punto hay que hacerlo cogiendo las dos rondas anteriores de cadenetas y pasar entremedio de los dos puntos altos iniciales.


via pinterest


El segon granny, he de confessar que em té el cor robat, de seguida que em vaig trobar el diagrama vaig saber que seria el següent que teixiria. La mostra està teixida sense fer els punts alts en relleu, i així crear un cercle senzill, en canvi si seguiu el gràfic tal com s'indica el resultat serà com el d'aquesta preciosa manta.
El segundo granny, tengo que confesar que me tiene el corazón robado, cuando encontré el diagrama supe que seria el siguiente en tejer. La muestra está tejida sin hacer el punto alto en relieve, para así crear un círculo sencillo. Si seguís el gráfico tal y como se indica el resultado será el como el de esta preciosa manta.
Amb el tercer granny, vaig tenir el problema dels colors que us comentava al principi, el vaig provar de fer moltes vegades. Tot i que el diagrama té 5 passades, vaig optar per només utilitzar 3 colors, va ser un d'aquells dies en què la inspiració està de vacances, de tant en tant passa. 
Con el tercer granny, tuve el problema de los colores que os comentaba al inicio, lo probé de hacer muchas veces. Aunque el diagrama tiene 5 pasadas, opté por solo utilizar 3 colores, fue uno de esos días en los que la inspiración de va de vacaciones, de vez en cuando pasa. 


L'últim granny podríem dir que no és un granny propiàment dit, tot i que compleix la norma de ser un quadrat no està teixit de forma circular com la majoria. Està teixit de dreta a esquerra agrupant 3 punts alts en el mateix espai.

El último granny podríamos decir que no es un granny propiamente dicho, aunque cumple la norma de ser un cuadrado no está tejido de forma circular como la mayoría. Tejido de derecha a izquierda agrupando 3 puntos altos en el mismo espacio.


via pinterest

Núria ^_^

4 comentaris:

 1. Molt xulos! M'encanta la idea de la paleta de colors, jo sóc un desastre per combinar! I la manta de cercles... buf, fa molt de temps que en vull fer una! A veure si m'animo, tot i que cada vegada que faig una manta després juro que mai més!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Guapa!! És la maladicció de les mantes... morir-se de ganes per fer totes les que veus i jurar-se que passarà molt de temps fins que en teixeixis una!!!! Bufff.. jo cada vegada que obro el Pinterest faria totes les que hi veig!!

   Elimina
 2. m'encanten!!! el primer m'ha enamorat, l'he de provar!!!!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí!!! És que el punt granny "clàssic" és un èxit assegurat per la seva senzillesa i facilitat de teixir!!! ^_^

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips