dimarts, 22 d’abril del 2014

ESTEM DE CELEBACIÓ...UN ANYET DE NUS&FILS!!!!



Quasi no m'ho puc creure, però ja fa un any que vaig llançar-me a la piscina amb l'aventura de NUS&FILS i del blog. Un any ple de projectes, agulles, fils, il·lusió, llanes, tallers, accions, alegries... 
Per a mi ha estat un gran regal, sobretot, per conèixer i trobar-me amb gent preciosa que comparteix el mateix amor y bogeria per aquest món tant ric i creatiu, i, a més,  per tenir la oportunitat d'aprendre cada dia. 

És per això que per agrair a totes aquelles persones que feu possible NUS&FILS i per celebrar que fem un anyet realitzarem un sorteig!!!! Sí, sí...un sorteig de dos genials moneders ideals per donar la benvinguda al bon temps, a les tarrassetes, al solet, a la platgeta...
 
Casi no me lo puedo creer, pero ya hace un año que me tiré a la piscina con la aventura de NUS&FILS y el blog. Un año lleno de proyectos, agujas, hilos, lanas, talleres, acciones, alegrías... 
Para mi ha sido un gran regalo, sobretodo por que me ha permitido conocer y encontrarme con gente genial que comparte el mismo amor y locura por este mundo, y además por tener la posibilidad de aprender cada día.

Es por eso que para agradecer a todas esas personas que hacéis posible NUS&FILS y para celebrar que cumplimos un año vamos a realizar un sorteo!!! Si, si.. un sorteo de estos geniales monederos, ideales para dar la bienvenida al buen tiempo, a las terrazitas, al solecillo, a la playa...






Com ho heu de fer?, molt senzill segueix els passos que hi ha descrits a continuació i esperar si ets l'afortuntat/da!!!
Como lo tenéis que hacer?, muy sencillo tant solo tienes que seguir los pasos que describimos a continuación y esperar si serás el afortunado/a.




Com participar/ Como participar:

1. fer "magrada" a la pàgina de NUS&FILS del facebook (si no ho has fet ja)/ hacer "me gusta" en la página de NUS&FILS del facebook ( sino lo has hecho ya).

2. deixar un comentari aquí explicant que t'agrada de NUS&FILS/ dejar un comentario aquí contando que te gusta de NUS&FILS.

3. comparteix la publicació del facebook entre les teves amistats/ compartir la publicación de facebook con tus amistades.




El sorteig es durà a terme amb el porgrama sortea2, i el finalitsta es publicarà al facebook. Teniu temps de participar fins el dimecres 30 d'abril a les 12h. Molta sort!
El sorteo se realizará con el programa sortea2, y el finalista se publicará en el facebook. Tenéis tiempo para participar hasta el miércoles 30 de abril hasta las 12h. Mucha suerte!



Núria   ^_^














26 comentaris:

  1. Magraden els nussos i els fils! :)

    ResponElimina
  2. Tu blog me inspira y te copio muchas veces ;-) Ya viste el monedero que hice con el punto petxina que colgaste!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias guapa!!!!Que ilusión inspirarte... pues este finde nos vamos a inspirar por un buen tiempo...que ganas!!

      Elimina
  3. Per una sapastre com jo amb les agulles hehe, és un plaer poder gaudir de les teves creacions i petites grans obres d'art del ganxet!!! Que hi hagi NUS&FILS per molts anys!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guapa moltes gràcies...ets una super fan, es nota i m'encanta!!!! Un petonàs!!!

      Elimina
  4. i per què no et seguia al facebook jo? jijijiii llegint el bloc i l'instagram i no hi havia pensat, no podem estar a tot arreu! jijii! a mi m'encanta nus and fils, perquè sempre hi ha color i noves idees, i molt per apuntar a la meva llista de coses per fer!!! ets una font d'inspiració!!!! felicitats pel primer any i a per molts més!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gupa!! Mil gràcies...tu si que ets fon d'inspiració...la última de la llista el coixií per la cadira...quina cucada!! Un petonàs!!!

      Elimina
  5. Acabo de conocerte a través de Esther voy a echar un vistazo :)

    ResponElimina
  6. Hola Núria, nos conocimos en la Cantatrice, tú enseñándome hacer rosas y yo intentando aprender...te tengo que decir que he hecho DOCE!!! para mis amigas, ya hoy he entregado la primera! Y todo gracias a ti! Espero tener la suerte de volver a ser tu alumna! Ah, y si tengo la suerte de que me toque uno de esos monederos....mejor que mejor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carmen que palabras tan bonitas!! Gracias guapa! Eres una alumna con mucho empeño y entusiasmo.. sigue así. Qué bien que hayas hecho tantas rosas y para regalar! Vivan las rosas de sant jordi handmade!! un beso!!

      Elimina
  7. A mi m'encanta perquè és una explosió de colors, idees i bon gust !!!!! ja ho saps..............
    segueix i Bona Diada i molt bon anivbersari!!!

    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna!!!! Que la diada hagi estat plena de bons moments!! Un petonàs

      Elimina
  8. Apa!!!! felicitats!!!!! Acabo de descubrir el blog , que m'encanta i a més a més veig que esteu de sorteig!!! ole ole!!! m'apunto, es clar!!!!! Felicitats per aquest anyet!!!!! ;))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!!!!!! I tant que hi has de participar! Molta sort!!!

      Elimina
  9. La pregunta és què NO m'agrada. Perquè m'agrada tot, nena, la teva energia, les ganes que li has posat al projecte, les idees que tens... Tot. M'ha agradat molt veure aquest projecte crèixer des del principi i anar evolucionant... i estic segura que encara queden moltes coses xules per veure! Moltes felicitats, bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guapa!!!!! Aix.. que em faràs sortir els colors!!! Mil gràcies per les paraules boniques... tinc molta sort d'haver trobat genteta tan bonica com tu i les pirates!!! I, sobretot, poder compartir dubtes i inquietuds sobre el blog, els projectes, les aventures, els somnis... merci per ser-hi Paula!!!!!!

      Elimina
  10. Acabo de descobrir el teu blog i de moment ja et dic que em xiflen els grannys que has penjat! :D
    Felicitats per l'any, t'aniré seguint! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Marta, que xulo que t'agradi el blog!!!!!! Sóc una super addicte al ganxet i als grannys, no puc parar!!!jajajajajaja

      Elimina
  11. Gairebé se'm passa!!! Moltíssimes felicitats per aquests primer any!!!! A mi m'agrada tot però sobretot els grannys dels divendres!! (que per cert!!! fins ara et llegia des del móvil fent link des de instagram i això no pot ser! al llistat de bloglovin a la de ja!!!!)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa!!!!! No puc evitar-ho estic enganxada als grannys!!! jijijiji Què guay que puguis participar al soretig!! Una abraçada

      Elimina
  12. El que més m'agrada de NUS & FILS és que penges els patrons de moltes de les teves creacions! Així encara que no hi tinguem tanta gràcia podem practicar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marta!! Inento penjar tantes explicacions com puc perquè la gent s'animi a teixir, que és el MILLOR DEL MÓN MUNDIAL!! jijijijijiji!!! Una abraçada!!

      Elimina
  13. M'encanta NUS & FILS, és font d'inspiració i expressió d'allò preciós!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Roser, gràcies!!!!!!! És genial que t'inspiri però amb lo trassuda que ets i les ganes que li has posat al ganxet aviat em donaràs mil voltes!!! Un petonàs!!!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips