divendres, 14 de març de 2014

Ja som aquí de nou amb la segona entrega de BOJOS PELS GRANNYS. Com heu pogut comprovar soc super fan d'aquest quadradets i aquesta vegada m'he animat a fer-ne quatre que no havia teixit mai. Els que hem seguiu per l'instagram els haureu pogut anar veient aquestes últimes setmanes, però avui al blog us en faig cinc cèntims més.

Ya estamos aquí de nuevo con la segunda entrega de BOJOS PELS GRANNYS. Como habies comprobado soy súper fan de estos cuadraditos y esta vez me animado a tejer cuatro que aun no había hecho nunca. 
Los que me seguís por instagram los habéis podido ver estas últimas semanas, pero hoy en el blog os cuento algunas características.El primer granny està format principalment de punt alts, però per teixir la part central cal utilitzar el punt puff, si li doneu al link anireu a parar a un video genial per aprendre'l a fer. És un punt que utilitzo moltes ocasions i que dóna un resultat molt especial.

El primer granny esta formado, principalmente, de puntos altos, pero para tejer la parte central hay que utilizar el punto puff, si le dais al link iréis a parar a un vídeo genial para aprender a hacerlo. Es un punto que yo utilizo en muchas ocasiones y que da un resultado muy especial.

patró aquíEl segon granny és un d'aquell que es caracteritzen per ser força calats i per tenir un forat central obert i gran. De nou la part central està formada per grupets de punt puff.

El segundo granny es uno de esos que se caracteriza por ser bastante calado y por tener un agujero muy abierto y grande. De nuevo la parte central está formada por grupos de punto puf.


Via PinterestEl tercer granny és una delícia, perquè és molt fàcil de teixir, ràpid i té la peculiaritat de poder-se combinar de moltes maneres, com si d'una rajola es tractés.

El tercer granny es una delicia, porque es muy fácil de tejer, rápido y tiene la peculiaridad de poder combinarse de muchas maneras, como si se tratara de una baldosa. 
Via Pinterest


El quart granny com molt bé s'observa té una part central reixada, que novament combina el punt puff per teixir una de les voltes. 

El cuarto granny como bien de observa tiene un parte central enrejada, que una vez más combina el punto puff para tejer una de las vueltas. 


patró aquí
  
Què us semblen? Animeu-vos a deixar el vostre comentari. Teniu en ment algun granny xulo, xulíssim que hagueu trobat inspirant-vos pel pinterest o per alguna revista i no sabeu com fer-lo? 
Jo crec que si hagués de fer una manta ara mateix no sabria quin granny triar tot i que em pirra el tercer granny.

Que os parece? Animaros a dejar vuestro comentario. Tenéis en mente algun granny que habéis econtrado buscando por pinterest o en alguna revista de ganchillo?
Yo creo que si tubiera que hacer una mata ahora mismo no sabría que granny escoger, aunque me encanta el tercer granny.


Núria ^_^

2 comentaris:

  1. M'encanta el tercer granny, m'encantaaaaaa!!!!!! queda genial, tan quadrat com no! l'he de provar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci bonica!!! Si és genial, quan el teixit m'imaginava un munt de possibilitats en una manta!!!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips