dijous, 27 de març del 2014

COM FER BOTONS DE GANXET


Fa uns dies vaig teixir aquesta armilla amb un cotó que des de l'estiu passat ronda per casa, el mateix que vaig utilitzar per fer-me la funda de les agulles. 
Hace unos días me decidí tejer este chaleco con un algodón que des de este verano está por casa, el mismo que utilicé para hacerme la funda de las agujas.





De fet ha estat un proba perquè la idea es teixir-la de nou de color blanc per a una amiga. I com sempre que fas per primera vegada una peça de roba et sorgeixen mils dubtes: el número de cadenetes, l'amplada, s'estrenyerà, es donarà...? i aquesta vegada tenia grans dilemes amb els botons. Botons de fusta, de plàstic, amb formes... al final m'he decidit a fer-los amb ganxet, a folrar-los amb el mateix cotó.
De hecho ha sido un prueba porque la idea es tejerlo de nuevo de color blanco para a una amiga. Y como siempre que haces por primera vez una pieza de ropa te surgen muchas dudas: el numero de cadenetas, el ancho, si se estrechará, si se dará... ? y esta vez tenia grandes dilemas con los botones. Botones de madera, de plástico, con formas... al final me he decidido a hacerlos con ganchillo, forrarlos con el mismo algodón.



Aquí us deixo el patró dels botons, jo he utilitzat uns botons qualsevols de 1,6 cm de diàmetre.
Aquí os dejo el patron de los botones, yo he utilizado unos botones cualquiera de 1,6 cm de diametro.






Aquest és el resultat, els botons cosits en l'armilla. Haurem d'esperar encara uns dies per poder-la dur perquè el fred ha tornat.....puffff!!!
Este és el resultado final, los botones cosidos en el chaleco. Tendremos que esperar aun algunos días porque el frío volvió......pufffff!!!















Aquesta mateixa tècnica es pot aplicar per fer elements de bisuteria com anells i brodar detalls per obtenir un acabat diferent.
Esta misma técnica se puede aplicar para hacer elementos de bisutería como anillos y brodarles detalles para obtener una acabado diferente. 





 Núria ^_^

2 comentaris:

  1. Hola! Podries posar el patró de l'armilla? És molt xula!
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Passa't pel meu board de roba al Pinterest, hi ha un munt de links d'armilles: http://es.pinterest.com/nusandfils/roba-amb-ganxet/
      Si t'aclares amb els diagrames et faran dentetes totes!!!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips