divendres, 10 de gener del 2014

GORRA PETER PAN



 A principis de vacances de Nadal vaig estar fent el que més m'agrada, teixir, teixir i teixir sense parar!!



He de confessar que per culpa del ganxet des de fa un bon temps he agafat el mal costum d'anar a dormir tard, si més no més tard del que acostumava a fer. Però amb la rutina del dia a dia hi ha matins que veig les estrelles, així que aquestes vacances he teixit de nit, de matinada i de matí com si gastés piles alcalines.
I entre fils i agulles vaig estar fent un gorro molt especial per dos motius. El primer, perquè vaig seguir el patró del mini ganchitos en versió impressa que vaig comprar al Festivalet el dia que vaig conèixer la Ingrid de Las Teje y maneje. La col·lecció de Cuentos que he guardat curosament des del dia que el vaig adquirir amb un deler incansable per provar el gorra de Peter Pan.


I el segon, perquè el destinatari del gorra, l'Albert, amant de la natura i practicant d'esport de muntanya i d'hivern me l'havia demant per substituir la preciada gorra que la seva àvia li havia fet feia molt de temps. Quin honor!

Així que aquest és el resultat després d'utilitzar 3 cabdells de llana katia Artist. Què us sembla? 
És genial veure com hi ha punts de ganxet que és camuflen de punt de mitja, el "punto alto en relive" és un d'aquest, per fi un projecte amb aquest punt!

Per cert, us animo a que doneu una ullada als patrons de ganchitos que es poden comprar de manera individual per internet en versió pdf, tant el primer número com el segon, són magnífics!!





 





3 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips