diumenge, 28 d’abril del 2013

CAP DE SETMANA DE PLUJA

"Al mal tiempo buena cara" o almenys és el que diu la dita! Jo sóc molt fan de les dites perquè fa segles i segles que es van inventar i encara tenen sentit. Així que aquest cap de setmana encara que sigui gris, gris i més gris he omplert les hores de colors i fils!!!
Us explico. Estic preparant el taller gratuït que oferirem aquest dissabte 4 de maig a la festa del carrer Verdi amb les Costuretas Social Club. Un espai deliciós que ofereix una gran varietat de tallers relacionats amb els crafs, la filosofia handmade i en la qual podreu trobar tot de productes per deixar anara la imaginació


 
Si teniu ganes de passejar-vos pel bonic barri de Gràcia i veure les botigues al carrer ja teniu plan! I si a més teniu ganes de fer anar les mans i els fils podeu passar-me a veure durant tot el matí.
Però abans un tastet.



Diademes folrades i decorades amb tricotin i botons! Molt fàcil de fer, només cal fil de cotó i un tricotin, que us el podeu fabricar amb material que hi ha per casa.


 
  
A les merceries podeu trobar aquest tricotin tant simpàtic de fusta, però té l'inconvenient que només permet una mida petita i si voleu fer una super corda haureu de fabricar-ne un que s'ajusti a la mida que necessiteu. I per últim el tricotin automàtic, una joia, tot i que també només permet una mida, però és molt còmode i ràpid.



Doncs, això, que ens veiem si us apropeu a la festa del carrer Verdi, i si us animeu a fabricar un tricotin i a fer-lo anar compartiu l'experiència. 
Fins la propera.








 

1 comentari:

  1. Jo m'estic pensant l'automàtic... En tinc un de fusta portat de Dinamarca, però. Potser m'animo i amb el fil faig una catifa!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips