diumenge, 21 d’abril del 2013

3, 2, 1... AIXÒ COMENÇA!

Des de fa molt de temps he estat pensant en crear un blog per anar escrivint i així compartir el que més m'apassiona: el ganxet, i per fi després de pensar-hi, renunciar-hi, buscar l'estona, el moment, la manera, el format, les fotos... em decideixo a fer aquesta primera entrada per donar el tret de sortida a un blog que inicio amb molta, molta, molta il·lusió.


Des de fa un temps, a vegades penso que fa molt i altres que fa res, gaudeixo d'una afició de manera desmesurada i amb la qual, per sort, deixo anar la meva creativitat i ganes de crear, crear, crear i crear!! Això és el que em passa que no sé estar sense fer res i en el meu cap hi bullen tot d'idees relacionades amb tot el que té a veure amb fer-ho jo mateixa, vaja el que ara s'anomena Handmade o DIY i que sembla que està tant de moda. I tot que estigui de moda o no és genial que es recuperin totes aquelles artesanies d'abans, que amb tanta habilitat sabien fer els nostres avis i àvies i encara més els nostres besavis i besàvies. 
Jo he de dir que la meva àvia i la meva mare van intentar ensenyar-me mitja quan era adolescent però per mala sort meva no se'n van ensortir. Així que em vaig plantar amb 27 anys agafant una agulla de ganxet per primera vegada i un fascicle de "Ganchillo fácil". Com us podeu imaginar no vaig ser capaç d'entre res, però per sort la meva amiga Laia, companya de pis en aquell moment, em va donar quatre indicacions que ella recordava de quan feia cadeneta amb la seva mare. 
Des de llavors no he parat i només sé que em falten hores per teixir tot el que em passa pel cap.
Així, que ara em disposo a anar compartint tot el que les meves mans creen!

Bé, ja m'estrenat...només puc afegir que fins la propera!

Núria 


1 comentari:

  1. Que bé, nena! Benvinguda al món bloguil. Ja veuràs que no t'empenediràs! Un petó!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips