divendres, 20 de juny de 2014

Després d'unes quantes cadenetes, punts alts i punts baixos aquesta és l'última recopilació de grannys de la temporada. 

Aquest estiu, però, segur que n'acabarà caient algun o altre perquè aquests adorables quadradets tenen un gran poder d'abducció.
Tot i així, tinc pendent ajuntar tots els grannys i fer-ne alguna coseta que encara no vull desvelar. Pot ser que tombada a l'hamaca m'hi posi.
Después de unas cuantas cadenetas, puntos altos y puntos bajos esta es la última recopilación de grannys de la temporada. 
Aunque creo que este verano seguro que acaba cayendo alguno o otro porque estos adorables cuadrados tienen un gran poder de abducción. 
Aún así, tengo pendiente juntar todos los grannys y hacer alguna cosa que aún no quiero desvelar. Puede que tumbada en la hamaca me ponga manos a la obra.


El recopilatori d'avui està inspirat en motius florals i en el munt de possibilitats que té el típic granny square.

El recopilatorio de hoy está inspirado en distintos motivos florales y en el montón de posibilidades que tiene el típico granny square.


El primer granny s'assembla molt al quadrat clàssic de la "iaia", de fet si observeu bé, la primer ronda vermella, la groga, la beix i la blava segueixen l'esquema del granny més famós de tots. És una bona manera de veure com es pot crear i inventar diferents variacions quan s'està teixint en rodó. En aquesta ocasió apareixen unes ondes que semblen els pètals d'una flor.

El primer granny se parece mucho al cuadrado clásico de la abuela, de hecho si observáis bien, la primera ronda roja, la amarilla, la beige y la azul siguen el esquema del granny más famoso de todos. Es una buena manera de observar como se puede crear y inventar diferentes variaciones cuando se está tejiendo en redondo. En esta ocasión aparecen unas ondas que parecen pétalos de flor.

via pinterest
En aquest segon quadradet es torna a teixir el granny de la "iaia", però s'inicia amb una flor de 8 pètals. En el blog Wonder Nice Photozz podeu trobar un genial tutorial amb fotos pas a pas, a més d'un altre  granny amb un girasol.

En este segundo cuadrado se vuelve a tejer el granny de la abuela, pero se inicia con una flor de 8 pétalos. En el blog Wonder Nice Photozz podréis ver un genial tutorial con fotos paso a paso, además de otro granny con un gira-sol.
El tercer granny també combina una flor com l'anterior, l'estructura però és diferent, són pràcticament les tires de cadenetes les que proporcionen la forma quadrada. Per crear les cantonades s'han teixit de nou 2 grups de 3 punts alts com en el granny clàssic.

El tercer granny también combina una flor como el anterior, pero la estructura de este es diferente, son prácticamente tiras de cadenetas las que proporcionan la forma cuadrada al tejido. Para crear las esquina se han tejido de nuevo 2 grupos de 3 puntos altos como en el caso del granny clásico.


via pinterest
El quart granny és el més diferent de tots, tot i que li succeeix com en els dos últims, l'inici és rodó i les últimes passades d'estructura quadrada. 

El tercer granny es el más distinto de todos, aunque el inicio guarda similitudes con los dos últimos, el inicio es redondo y las últimas pasadas son de estrctura cuadrada.


via pinterest

Núria ^_^

4 comentaris:

 1. M'encanta el granny de la flor, el segon, em pirra i també el vaig fer jo en una ocasió i és súper resultón!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí.. tots són genials!! He de provar de fer-ne més amb flors incrustades!!! ^_^ Un petonàs!!

   Elimina
 2. Hola! Acabo de "trobar-te" i he flipat amb les coses tan maques que fas :) El "punt d'unió" ha estat la botiga de La Cantatrice, que la vaig descobrir fa molt poquet... Si et sembla bé, em quedo per aquí i, per suposat, et segueixo des de ja mateix :)

  Per cert, les samarretes d'estiu són precioses!!! Ja m'agradaria a mi saber-les fer!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Míriam!! Què guay que t'agradi el blog i que segueixis el que faig! Mil gràcies!!! La roba d'estiu em flipa i no pararia de teixir-me'n!!! ^_^

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips