dilluns, 12 de maig del 2014

Banderoles de benvinguda


Fa uns dies vaig conèixer a la petita Rita, filla d'una de les meves millors amigues, la Mariona. Tot i que ja té uns mesos de vida encara no ens havíem vist les carones. Ella, la seva mare i la Laia, una altra de les estrelles que tinc al meu costat, hem van fer una visita aquests dies que estat de baixa per alegrar-me feliçment l'estona. La dolça Rita va somriure tota l'estona i ens va alegrar amb la seva innocència i eterna felicitat. Sembla mentida com tenir un bebè a la falda pot portar tanta alegria i serenitat. Moltes gràcies Rita!

Però tot i que he estat amb les piles a mig gas no em vaig poder resistir a donar quatre puntades i fer aquestes senzilles banderoles per adornar la nova habitació de la petitona. 
Aquesta vegada no us porto un tutorial, però si doneu un cop d'ull a aquesta publicació de la revista Kireei torbareu un genial tutorial.


Hace unos días conocí a la pequeña Rita, la hija de una de mis mejores amigas, Mariona. Aunque esta ya tiene unos cuantos meses de vida aún no nos conocíamos. Ella, su madre y Laia, otra estrella que tengo a mi lado, me hicieron una visita estos días que estado de baja para alegrarme felizmente el rato. La dulce Rita sonrió todo el rato y no alegró con su inocencia y eterna felicidad. Parece mentira como tener un bebe en brazos puede traer tanta alegría y serenidad. Muchas gracias Rita!

Aunque he estado con las pilas a medio gas no me he podido resistir a dar cuatro puntadas y ha coser estas sencillas banderolas para adornar la nueva habitación de la pequeña.
Esta ve no os traigo ningún tutorial, pero si le dais un vistazo a esta publicación de la revista Kireei encontraréis un genial tutorial.













 Núria ^_^

2 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips