dilluns, 24 de febrer del 2014

MANTA GANXET AMB PUNT PETXINA

Com no podia ser aquest hivern he acabat teixint una segona manta, tinc una gran predilecció per aquest tipus de projectes!! I mira que cada vegada que n'acabo una, em dic: uff!! n'estic fins al gorro, la propera haurà de ser la de sobre el llit... però acabo caient de nou. I més quan aquesta vegada ha estat el meu pare
qui m'ha demanat que li fes una petita manta pel fill d'un bon amic que acabava de néixer. 



Como no podía ser de otra manera este invierno he acabado tejiendo una segunda manta, tengo una gran debilidad por este tipo de proyectos!! Y mira que cada vez que termino una, me digo: uff!! estoy hasta el gorro, la próxima será la de encima de la cama... pero acabo cayendo de nuevo. Esta vez ha sigo mi padre quién me ha pedido una manta para el hijo de un buen amigo que acaba de nacer.



El meu pare és un artista de la brotxa gorda, té un gust exquisit per escollir colors i per combinar-los, així que triar les llanes d'aquesta manta m'ha costat força, posar-se davant d'un dels grans mai és fàcil i més quan és algú que estimes i admires. 

Mi padre es un artista de la brocha gorda, tiene un gusto exquisito para escoger colores y para combinarlos, así que escoger las lanas de esta manta me ha llevado un tiempo, ponerse enfrente de uno de los grandes nunca es fácil y más cuando se trata de alguien que quieres y admiras. 





M'he decantat per colors més aviat foscos, fugint de l'estil de mantes de colors angelicals, càlids o bé pastels, perquè no creia que fos del tipus que pogués agradar als pares de l'Arnau. La llana és acrílica de la parada del mercat de la Sagrera, però de quan vam anar "d'excursió" al magatzem de Terrassa amb les companyes pirates.

Me he decantado por colores bastante oscuros, huyendo del estilo de mantas de colores angelicales, cálidos o más bien pasteles, porque no creía que fuera el tipo que pudiera gustar a los padres de Arnau. La lana es acrílica de la parda del mercado de la Sagrera, pero de cuando fuimos "de excursión" al almacén de Terrassa con las compañeras piratas.



La mostra que he utilitzat és una combinació de punts alts i punts baixos que formen un punt petxina molt fàcil de teixir i força àgil. Per acabar he teixit sis passades de punt baix i el següent ending que he adaptat.

La muestra que he utilizado es una combinación de puntos altos y puntos bajos que forman el punto concha, muy fácil de tejer y fuerza ágil. Para terminar he tejido seis pasadas de punto bajo y el siguiente ending que he adaptado.


via pinterest


via pinterest












Núria ^_^

6 comentaris:

  1. Ohhhh Núria molt original i és perfecte perquè s¡escapa dels colors pastelosos que se solen fer per la canalla....

    Felicitats

    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna!!!!! La veritat és que quan veig aquelles mantes angelicals pel pinterest i per d'altres blogs les voldria fer totes iguals, però quan estic triant llanes em costa tant!!!

      Elimina
  2. És molt maca, és veritat que triar bé els colors és molt important per aconseguir un bon resultat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant Pilar! És super important, però quan ho veus en el cabdell sempre et queda el dubte de si un cop teixit t'acabarà agradant!

      Elimina
  3. Preciosa de veritat, la combinació de colors ideal y el punt també!!! segur que els hi ha encantat i un detall preciós la etiqueta amb el teu nom, fa temps que en vaig a darrera però no em convenç cap web per fer-les :( enhorabona!

    ResponElimina
  4. Gràcies guapa!!! És difícil escollir sense poder-les veure en directe, jo les vaig comprar per internet a una web que és diu dortex. :-)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips