divendres, 14 de febrer del 2014



 

Aquest és el primer granny de la sèrie BOJOS PELS GRANNYS. Ja sabeu que cada divendres publico al facebook i a l'instagram un granny diferent, i que la quarta entrega coincidiex amb un recull dels patrons i característiques d'aquests. Doncs donem-li el "pistoletazo" de sortida amb la primera entrega!!!! 

I quina millor manera de començar que amb el clàssic granny de la iaia, un quadradet adorable que s'ha teixit infinitat de vegades per formar milers de  mantes de colors.




Este es el primer granny de la serie BOJOS PELS GRANNYS. Ya sabeis que cada viernes publico en facebook y en Instagram un granny diferente, i que la cuarta entrega coincide con una recopilación de los patrones y sus características. Pues vamos a darle el pistoletazo de salida a la primera entrega!!!

Y que mejor manera que empezar con el clásico granny de la abuela, una cuadradito adorable que se ha tejido infinidad de veces para formar millones de mantas de colores. 
  




Per internet ronden mils de mantes i projectes que tenen com a base el granny clàssic. Només cal que us perdeu una mica per Pinterest i trobareu mils d'imatges inspiradores per començar a teixir.
I si és així, us deixo aquí mateix el diagrama del granny número 1 perquè no perdeu gens de temps i perquè comenceu a practicar aquests resultons i bonics quadradets.

Por internet encontrareis miles de mantas y proyectos que tienen como base el granny clásico. Solo con que os perdáis por Pinterest encontrareis un montón de imágenes inspiradoras para empezar a tejer.
Si es así, os dejo aquí mismo el diagrama del granny número 1 para qué no perdáis tiempo y podáis empezar a practicar estos resultones y bonitos cuadraditos.


via Pinteresthttp://www.pinterest.com/pin/559501953678570074/


El segon granny, un dels meus preferits, m'encanta l'efecte que creen els forats de la diagonal a més de ser un quadrat ideal per crear projectes llisos i sense forats.

El segundo granny, uno de mis favoritos, me encanta el efecto que crean los agujeros de la diagonal, además de ser un cuadrado ideal para proyectos lisos y sin agujeros.




El tercer granny, està dedicat especialment a la festivitat de Sant Valentí. No sóc massa amant d'aquesta celebració, però són tantes coses que es poden fer amb el ganxet pel dia dels enamorats que és impossible resistir-se! 

El tercer granny, está dedicado especialmente a la festividad de Sant Valentín. No soy demasiado amantes de esta celebración, pero son tantas las cosas que se pueden hacer con ganchillo para el dia de los enamorados que me ha sido imposible resistir-me! 














Qué us sembla aquest quart granny? No l'havia teixit mai i el resultat és ben bonic.

¿Qué os parece este cuarto granny? No lo havia tejido nunca, el resultado es bien bonito.



via Pinterest
Us aniemu? Quins us ha agradat més? Sou unes adictes als grannys? N'hi ha algun que t'agrada molt i no saps per on començar? 
¿Os animáis? ¿Qual os ha gustado más? ¿Soys adictas a los grannys? ¿Hay alguno que te gusto mucho y no sabes por dónde empezar?


Núria ^_^











4 comentaris:

  1. cuidaooo
    això dels grannys te molt de paligruuuu

    peto wapa, son preciosos

    ResponElimina
  2. aiiiiii a mi m'encanten!!! i també en vaig provant de fer de diferents, vaig fer un que era una caseta amb fum i tot!!!! provaré de fer el coret i l'últim que has posat que m'ha agradat molt!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guapa!! Un granny amb caseta i fum? Quina cucada!! Jo no pararia de fer-ne, i tinc super pendent fer-me una manteta pel llit! Algun dia quan no vagi tant a tope! :-P

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips