dilluns, 30 de desembre del 2013

COLL PUNT PUFF

Fa uns dies pel meu aniversari em van regalar un munt de llanes i entre elles dos cabdells Canada de la llana Katia, una llana acrílica, molt gruixuda i molt fàcil de treballar.
No sé si us ho he explicat, però abans de conèixer el món increïble del Pinterest guardava en arxius interminables les idees que trobava de ganxet per la xarxa o bé feia una impressió de pantalla del mòbil o de l'ordinador! Mare meva quin desastre i què poc útil, però això és el que passa quan et vas introduint a poc a poc al món modern!! Doncs buscant i buscant com una frenètica vaig anar a parar amb aquest coll que per mala sort no l'he tornat a trobar mai més. 
Perdoneu per la foto, que és de molt mala qualitat!




Així que vaig guardar la foto com un tresor i aquest 26 de desembre després de l'àpat de Sant Esteve a casa els meus pares, ens vam asseure al costat del foc i davant de la peli d'Avatar vaig començar a teixir el meu coll de punt puff. I aquest és el resultat. Encara no tinc el tutorial apunt, però em moria de ganes de mostrar-ho, prometo enllestir-lo tant aviat com pugui!Però per tots aquests que tingueu ganes de provar mireu l'excel·lent post de Sacocharte explicant tots els detalls del punt puff.
Què us sembla?













2 comentaris:

  1. M'encanta Núria!!! És el mateix que el punt pop corn oi? Jo he teixit algunes cosetes però no un coll i queda preciós!! Ho provaré!! Bona entrada d'any!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa!! Sí és el matix que el punt de pop corn; és un rollo que alguns punts s'anomenin de diferents maneres! Igualment, bona entrada d'any!! Per part meva no serà teixint, faré un parón, que aquests dies estic en plan yonki!!! Jijijijij

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips