dimarts, 5 de novembre del 2013

MOSTRES DE GANXET


Després d'uns dies bojos sense parar de teixir xals i bufs amb el punt salomon, amb el qual estic preparant una entrada al blog per mostrar-vos com es fa, he decidit canviar la llana pel meu adorat cotó i posar-me a teixir mostres que feia temps que tenia guardades. He de confessar que mostra o patró diferent, curiós, estrany... que trobo per la xarxa el guardo amb un deler impacient de trobar amb què pot encaixar o convertir-se: un gorro, una bufanda, un monedero, un bolso, un jersei... I desitjant poder teixir i teixir sense parar!!!


Aquesta vegada us deixo un parell de mostres que combinen la cadeneta i el punt alt treballant en les passades anteriors. Un efecte molt bonic que recorda lleugerament a la tècnica jacquard i que segurament es convertiran en petits monederos. Tot i que m'imagino una manteta i els ulls em fan "xispirines".







De patrons com aquests en podreu trobar moltíssims, la xarxa n'està plena i Pinterest és un bon mecanisme per focalitzar la nostra búsqueda.
Podreu trobar el patró de la primera mostra aquí i de la segona també.

Doncs ara tots a teixir!!!!!!

2 comentaris:

  1. M'encanta Nuria!!! Provaré de fer-ho amb uns cotonets que tinc de colors alegres, el que no sé és quan podré, no tinc temps hehehe :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa!!! Jo en faria tot el dia de mostres de ganxet!!jijjijj

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips