dimecres, 27 de novembre del 2013

ELABORA MANRESA: TALLER ESTRELLES DE NADAL



Aquest divendres passat vaig impartir un taller d'estrelles de Nadal a la bonica botiga Elabora de Manresa. Una nova etapa que enceto amb molta, moltíssima il·lusió al costat de la Miracle Sunyé i la Miracle Trullàs, mare i filla i propietàries de la botiga. Dues bellíssimes persones que amb esforç, il.lusió i molta empenta han fet possible un bonic somni. Però, pròximament, ja faré una entrada mostrant-vos més detalls d'un espai càlid i replet de materials per fer ganxet, mitja i scrap. No dubteu en passar-hi!!!

Però al que anava, s'acosta Nadal i les ganes de celebar-ho, i segur que alguns de vosaltres heu hagut de rebuscar pels armaris la caixa amb les guirnaldes i les figures del pessebre. I d'altres que no recordaveu que l'última vegada que el vau guardar el gos s'havia empassat les boles de l'arbre. Mare meva què el Nadal ja és aquí!!!

I pensant que d'aquí quatre dies estarem ben entaulats vam passar el fred matí de divendres teixint estrelletes i arbrets amb la tècnica del granny i amb les llanes Wolly de la DMC i d'altres de la Katia amb ornamentacions platejades.
El resultat va ser genial, quines alumnes tan destres i entusiastes!!!

Però si aneu tard o teniu ganes d'iniciar-vos amb la tècnica del ganxet, aquesta és una excusa perfecte, perquè el pròxim  11 de desembre al matí repetirem.














Una abraçada, i no pareu de teixir que l'hivern dura quatre dies!!!
Núria

2 comentaris:

  1. Uauuu Núria quina passada!!!
    Ja em diràs on és aquesta botiga de Manresa que em toca més d'aprop i un dia hi aniré.

    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guapa!!! Està a l'Avinguda dels Dolors nº48 Baixos, relativament aprop de la rotonda de Vic i de l'escola Salle. Quan t'hi passis t'encantarà és molt xula!!! Ja em diràs!!!

      Núria

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips