diumenge, 24 de novembre del 2013

LES PIRATES DEL GANXET AL MUSEU

El passat dissabte Les Pirates del Ganxet vam tornar a agafar les agulles i les llanes i vam fer allò que més ens agrada: teixir en grup, vestir la ciutat de colors i transformar el paisatge.
Tot va començar, quan la Teresa, una superpiratera, va proposar que reproduíssim una excavació de dinosaure i què, a més, no ho féssim soles, sinó amb l'ajuda de més gent. Així que després de deixar madurar la idea durant l'estiu, hem acabat transformant una altre escenari, amb la col·laboració del Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i les llanes Coats.



























  





  







El resultat ha estat aquest i és ESPECTACULAR!! I només podem dir que mil gràcies a totes les persones que heu invertit part del vostre temps teixint un bocí i que vau venir al museu a muntar-ho amb totes Les Pirates.
Moltes gràcies al personal de l'Institut Paleontològic pel carinyo i l'entusiasme amb què han acollit l'acció i a les Llanes Coats per la seva aportació de llanes precioses de tot tipus i qualitats excel·lents. 







2 comentaris:

  1. Visca les Pirates!!!! A per la següent acció!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Visca les Pirates!!Yujuuuu!! Jo també tinc ganes que tornem a teixir al carrer, però també de trobar-nos i compartir projectes d'agulla i fil!!! Una abrazada guapa!!!!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips